Polering

Som bassängägare är det förståeligt att man vill undvika att tömma bassängen eftersom det är en besvärlig och krånglig process. Men att inte tömma bassängen kan leda till att det bildas en gulaktig hinna på ytskiktet från smink, hudprodukter och andra rester. Detta kan skapa ett oattraktivt intryck för din bassängverksamhet. Undvik att tömma din bassäng - polera ytskiktet istället.

Förbättra bassängens utseende och hållbarhet genom att polera ytskiktet

Vi på Laga Bad AB använder en unik metod för att polera ytskiktet medan vattnet är kvar. Vi använder ett filter för att suga upp smutsen och pumpa ut det rena vattnet igen efter filtrering. Med vår metod garanterar vi en hög standard, och du behöver bara stänga av en bana i taget medan vi utför arbetet, vilket innebär att din verksamhet kan fortsätta utan störningar.

Det är vanligt att dysorna, de runda utloppen på bassängens botten blir rostbruna och att det bildas sättningar på väggarna. Detta kan orsaka att plattor släpper och man får problem med sättningar när man fyller på vatten igen, det blir för högt tryck. Därför är det bättre att polera både väggarna och botten på bassängen för att förhindra dessa problem.

Inga nackdelar med polering - maximal effekt med minimal störning

Vi kan hjälpa dig oavsett vilket skick din bassäng befinner sig i. Även om din bassäng är i dåligt skick och inte kan tömmas på grund av ombyggnadsplaner inom 5 år, så kan vi ändå hjälpa dig att polera och rengöra den. Vår metod har inga nackdelar, och du kan vara säker på att din bassäng kommer att se ut som ny igen efter vårt arbete. Kontakta oss idag för att få din bassäng i toppskick igen!