Plattbyte

Få din bassäng i toppskick med professionella plattbyten och reparationer från Laga Bad AB. Vi utför arbetet utan att störa din bassängverksamhet och garanterar att vattnets kvalitet inte påverkas negativt.

För en felfri bassängupplevelse

Låt inte en trasig eller felplacerad platta förstöra din bassängupplevelse! Vi på Laga Bad AB utför professionella plattbyten och reparationer för att säkerställa att din bassäng alltid är i toppskick. Vårt team av experter använder rätt medel och material för att garantera att vattnets kvalitet inte påverkas negativt under arbetet. Enstaka plattor som gått sönder kan vi byta vid en besiktning av bassängen, men om det är flera plattor som ska bytas så gör vi ett planerat stopp för att kunna maximera arbetet.

Fortsätt använda din bassäng medan vi arbetar

Det bästa av allt är att du inte behöver stänga ner hela din bassängverksamhet under tiden vi arbetar. Vi utför plattbyten och reparationer utan att behöva tömma bassängen, vilket betyder att du kan fortsätta använda din bassäng med minimal störning. Vi kan även byta ut gamla fästen och sätta in en ny platta över fästet, vilket är perfekt om du har bytt ut något i bassängen och vill undvika att använda ett gammalt fäste.

Få din bassäng i perfekt skick igen

Kontakta oss idag för att få din bassäng i perfekt skick igen! Vi ser fram emot att hjälpa dig och din verksamhet att blomstra.