Epoxifogning

Epoxifogning - En hållbar lösning för din bassäng Har du sprickor eller små hål i din bassäng som orsakar problem? Då kan du använda epoxi för att lösa problemet. Epoxin har en förmåga att leta sig fram i alla sprickor och små gångar där den kan ta sig fram och fylla hål och sprickor.

Laga sprickor och små hål med epoxi

Injektion av epoxi under högt tryck är en effektiv metod för att laga sprickor och hål. Genom att borra ett hål och sedan spruta in epoxin kan man säkerställa att den når rätt ställe. Epoxin är tunnare än vatten och letar sig lätt fram där den ska fylla hål och sprickor, vilket gör den till en idealisk lösning för att reparera skador i din bassäng.

Injektionsmetoden för att fylla hål och sprickor med epoxi

Traditionella fogar håller inte längre lika bra som de gjorde tidigare. Men med epoxifogning får du en hållbar lösning som håller längre än traditionella fogar. Även om det är en dyrare metod så kan badhus tjäna på det i längden genom minskad reparation och underhållskostnad.

​​​​​​​Epoxy - en tålig och slitstark lösning för badhusfogar

Epoxy är inte bara hållbart utan även slitstarkt och tåligt. När det används som fog blir det lika tätt som kakel, vilket ger en jämn och slät yta som inte läcker. Så om du vill ha en bassäng som är fri från sprickor och hål, och samtidigt vara säker på att den håller i många år framöver, så är epoxifogning ett utmärkt alternativ att överväga.