Bassäng besiktning

Behöver du hjälp med att besikta ytskikten i din bassäng? Oroa dig inte! Vi på Laga Bad AB är experter på att hantera alla typer av ytskiktsproblem i bassänger, oavsett om det kräver besiktning med eller utan vatten. 

Besiktning för bassänger med klinker

I bassänger med klinker kontrollerar noggrant klinkersytorna och ser till att det inte har släppt, spruckit eller rört på sig i. Om vi upptäcker en sättning kan det snabbt bli ett allvarligt problem om det inte åtgärdas i tid. Men oroa dig inte, vi har lösningen! Beroende på om det rör sig om en mindre bit klinkers eller en större yta, så kan vi genomföra en traditionell plattbyte eller injektera ytan som behöver åtgärdas.

Besiktning för bassänger gjorda av plåt

Vi utför även besiktningar på plåtbassänger, då letar vi efter rostangrepp, samt den höj och sänkbara botten. Vi kan även besikta bassängen om den är tömd på vatten, då ser vi över alla kanter samt botten och undersöker om det kan finnas några sprickor eller släpp.
Tack vare vår effektiva metod slipper du tömma bassängen, fylla den igen och vänta på att vattnet ska nå rätt temperatur igen - vilket kan ta upp till tolv dagar och därmed göra din bassäng oanvändbar under den tiden.

Kvalitetskontroll av ytskikten runtom din bassäng med Laga Bad AB

Vi utför också ytsiktbesiktningar runtom bassängen, inklusive sidoytor och skvalprännor, för att se till att allt är i toppskick. Vårt team av experter är välutbildade och har lång erfarenhet av att besikta bassänger, så du kan känna dig trygg med att vi tar hand om din bassäng på bästa möjliga sätt.
Så om du vill undvika besväret med att tömma och fylla din bassäng, och vill se till att ytskikten är i toppskick, så tveka inte att kontakta oss på Laga Bad AB. Vi ser fram emot att hjälpa dig!